Hotel Restaurante Els Caçadors ***

Aanbieding Registratie/Vermelding
Hotel Restaurante Els Caçadors ***
Beoordeling: (More feedback needed)
Bedrijfsnaam: Hotel Restaurante Els Caçadors ***
Omschrijving:

Hotel Els Caçadors (de jagers) ligt in het dorp Ribes de Freser dat ongeveer 2000 inwoners telt. Het dorp/stadje is toeristisch gezien strategisch gelegen. Vanuit Ribes de Freser vertrekt de tandradtrein naar de toeristisch interessante hooggelegen vallei van Núria (station om de hoek van het hotel, kaartjes in hotel te koop!). Daarnaast ligt Ribes de Freser dicht bij het stadje Ripoll, bekend van het romaanse klooster Santa María de Ripoll met  het indrukwekkende portaal uit de 12de eeuw. De nabijgelegen kerk Sant Pere huisvest een interessant etnografisch museum.

Ribes de Freser is een aangenaam dorp dat wat groter aandoet. Het is een prima uitvalsbasis voor diverse activiteiten en ook in het dorp zelf is het één en ander te zien. Bekend is Ribes van het water dat hier wordt gebotteld.
De eerste aanblik verraadt niet de luxe en de gezelligheid van dit door een familie geleide 99 jaar oude hotel. Het is een ecologisch berghotel met een mix van traditie en avangardisme, zoals ze het zelf zeggen. Het hotel heeft een uitstekend restaurant. Ook hier weer de Catalaanse keuken van hoog niveau. Daarnaast heeft men zich gespecialiseerd in Gin-tonics.

Het dak van het hotel herbergt een verrassing. Met uitzicht op de Pyreneeën kunt u hier zomer en winter plaatsnemen in een jacuzzi-bad, in de openlucht. Het dak grenst aan de maankamer alwaar de gasten in bijzondere fauteuils kunnen ontspannen. De hotelkamers zijn smaakvol  ingericht en wisselen van vorm al naar gelang de locatie in het hotel. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Ook de overloop met zijn glazen vloer is bijzonder. Voor kleine kinderen is er een speciale speelruimte.

 

Telefoonnummer: +34 972 727 006
Adres: Carrer Balandrau 24 – 26
Ribes de Freser
prov. Girona
Postcode: 17534
  • Hotel Restaurante Els Caçadors ***
  • Hotel Restaurante Els Caçadors ***
  • Hotel Restaurante Els Caçadors ***
  • Hotel Restaurante Els Caçadors ***

Ratings

There are no reviews yet.

Please login to rate this listing.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Hotel Restaurante Els Caçadors ***

Pin It on Pinterest