Herberg Casa Leonardo

Aanbieding Registratie/Vermelding
Herberg Casa Leonardo
Beoordeling: (More feedback needed)
Bedrijfsnaam: Herberg Casa Leonardo
Omschrijving:

Aan het begin van de donkere vallei (niet schrikken, het valt best mee), de Vall Fosca, ligt in het dorpje Senterada een ruim honderd jaar oude herberg, Fonda Casa Leonardo. Een fantastische plek om te overnachten, eten, tot rust te komen of te dienen als uitvalsbasis voor mooie wandelingen in de nabije omgeving. Casa Leonardo heeft daartoe zelf een aantal routes uitgezet, in de vorm van een bloem, met de herberg als middelpunt. Ook is Casa Leonardo één van de overnachtingsplekken in de meerdaagse wandeltocht naar het vijfde meer/cinq llac.

De herberg heeft acht kamers met eigen badkamer, daaronder een eenpersoons kamer. En die kost hier gewoon de helft van een twee persoonskamer. Alle kamers zijn ingericht met een thema en smaakvol ingericht.
In Casa Leonardo wordt de traditionele Catalaanse (berg) keuken uitstekend bereid met lokale biologische producten. Naast de eetkamer heeft het hotel een bar en staat het pand vol met museale kasten. Echt een duik in het verleden, u kijkt uw ogen uit! De herberg beschikt beschikt verder over een terras, een vuurplaats en parkeergelegenheid.

Er bestaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor de  wandeltochten een lunchpakket mee te nemen. Vanuit het hotel worden verschillende wandelarragementen aangeboden in de prachtige omgeving van de donkere vallei. Van de al eerder genoemde bloemwandeling kunt u één bloemblaadje lopen (één dag) of de gehele bloem (vier dagen) waarbij Casa Leonardo het hart van de bloem is.
In Casa Leonardo wordt Catalaans, Spaans, Engels en Frans gesproken.

Telefoonnummer: +34 973 661 787 / +34 693 615 904
Adres: carrer La Bedoga 2
Senterada
prov. Lleida
Postcode: 25514
  • Herberg Casa Leonardo
  • Herberg Casa Leonardo
  • Herberg Casa Leonardo
  • Herberg Casa Leonardo

Ratings

There are no reviews yet.

Please login to rate this listing.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Herberg Casa Leonardo

Pin It on Pinterest