Hotel Balneari Termes Victòria***

Aanbieding Registratie/Vermelding
Hotel Balneari Termes Victòria***
Beoordeling: (More feedback needed)
Bedrijfsnaam: Hotel Balneari Termes Victòria***
Omschrijving:

Het hotel Balneari Termes Victòria ligt midden in het centrum van de stad. Voor uw auto is er parkeergelegenheid.
Victòria is écht een hotel uit de hoogtijdagen van het kuren met grote hoge zalen voor algemeen gebruik. En de thermen met het warme water in de het hotel.
De natuurlijke bron in Caldes de Montbui werd al door de Romeinen gebruikt. Het is de één na warmste bron op het vasteland van Europa. Tijdens uw verblijf heeft u in ieder geval toegang tot het binnenbad met haar bubbels en waterstromen. In het zomerseizoen kunt u ook het buitenzwembad gebruiken. Allerlei andere mogelijkheden kunt u kiezen. Er zijn tal van stoombehandelingen, circulaire douches en massages te boeken.Het warme water in Caldes is aan de bron zo heet, namelijk 76°c , dat het eerst tot een acceptabel niveau moet worden afgekoeld. De baden in dit hotel dateren al uit de 18 de eeuw. Naast dat het water warm is, worden er aan heetwaterbronnen geneeskrachtige eigenschappen toegeschreven omdat er mineralen in opgelost zijn. Het water in Caldes de Montbui bevat kalium, chloriden en fluoriden. Dit soort bestanddelen zijn geschikt voor stresstherapiën, botbreuk herstel, reumatische klachten, osteoartritis en artritis.
Het hotel heeft een aantal kunstwerken die op de muren zijn geschilderd van de Catalaanse schilder Francisco Domingo (1893-1974).

Telefoonnummer: +34 938 650 150
Adres: carrer Barcelona 12
Caldes de Montbui
prov. Barcelona
Postcode: 08140
  • Hotel Balneari Termes Victòria***
  • Hotel Balneari Termes Victòria***
  • Hotel Balneari Termes Victòria***
  • Hotel Balneari Termes Victòria***
  • Hotel Balneari Termes Victòria***

Ratings

There are no reviews yet.

Please login to rate this listing.

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Hotel Balneari Termes Victòria***

Pin It on Pinterest